İçeriğe geç

Ball Ne Demek

Ball ne demek argo?

“Ball” Amerikan argo dilinde ne anlama geliyor? – Quora. Bir şeyler ters gitti. Bir dakika bekleyin ve tekrar deneyin. Ball, büyük ve resmi bir parti türüdür.19 Mart 2020″Ball” Amerikan argo dilinde ne anlama geliyor? – Quora. Bir şeyler ters gitti. Bir dakika bekleyin ve tekrar deneyin. Ball, büyük ve resmi bir parti türüdür.

Bola ingilizcede ne demek?

TOP | Cambridge İngilizce Sözlüğündeki Anlamı

Bobble ne demek?

Geçmişi gizle Geçmiş detayları Geçmişi temizle Geçmiş: bobble.

Bolo ne demek ingilizce?

bolo (tetikte olmak) ifade Bolo satırı i.

Hover ball ne demek?

✪【Uçan uçan topunuzu yükseltin】Yeni uçan top daha güçlü bir motora ve daha uzun uçuş süresine sahiptir. Uçan spinner, komutunuzla havaya yükselecek ve ardından bir bumerang gibi elinize geri dönecektir. Uçan top, karanlıkta bile çeşitli güzel görsel efektler ve parlak bir ışık yaratan yeni bir RGB ışığa sahiptir.

Sack ne demek argo?

Eğer. torba, çuval; dolu bir çuval; kadın veya çocuk ceketinin bedenine uymaması; (argo) işten çıkarma, kovma; F. çuvala koymak; (argo) dışlamak, kovmak, kovmak. çuvalla baş başa kalmak, kötü bir sonuçla yalnız kalmak, başını belaya sokmak.

Bol ingilizcesi ne?

“bol” teriminin İngilizce-Türkçe Sözlükte anlamları: 87 sonuçKategoriİngilizceGenel Kullanım15Genel Kullanımgenel s.Genel16Genelbit i.

Balon ingilizce nasıl okunur?

Balon i. Balonu patlattı. Balona bir iğne batırdı.

Lion’un Türkçesi nedir?

aslan, aslan i.

Buster ne demek?

İsim (a) kocaman, görkemli, çok büyük/büyük bir şey, (b) yıkıcı, (son derece) yıkıcı/bunaltıcı. İsim: gürültülü partilere/içki içmeye katılan kişi. İsim eğlence, şenlik, içki. İsim vahşi atları eğiten kişi.

Boo boo ne demek?

İsim (bebek dilinde) morluk, küçük yara/yaralanma.

Bubble’ın Türkçesi ne?

“Bubble” teriminin Türkçe-İngilizce sözlükteki anlamları: 90 sonuçKategoriTürkçeGenel kullanım1Genel kullanımBubbleÇelikteki kabarcıklar zayıflıklara neden olabilir. Çelikteki kabarcıklar zayıf noktalara yol açabilir. Daha fazla cümle2Genel kullanımOdak145 satır daha

Bag ne demek argo?

(Eğer). (-ged,-ging) kese, cep; kese, çuval; bir kesenin içeriği, bir kesenin içeriği; inek memesi; bir paket esrar için argo; (F).

Boll ne?

I., baba, duba kelimelerinden.

Bowling ne anlama gelir?

İsim: Rollerma: Ağır bir topu yuvarlayarak duran bowling toplarını devirmekten oluşan bir oyun. İsim: Topu yerden yuvarlamak, yuvarlama oyunu oynamak.

Balon yapmak ne demek?

Balon Yapımı AÇIKLAMA: Bisiklet, araba vb. araçların lastiğinin yüzeyinde şişkinlik oluşturmak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Yeni Escort